Mobielcenter

Onze producten

Donate

Automobiel: ENVIRO BASE HIGH PERFORMANCE

Als exclusieve verdeler van PPG Refinish is Mobielcenter perfect geplaatst om u de juiste autolak aan te bieden om uw herstelling probleemloos uit te voeren zonder kleurverschillen.
Met de Envirobase High Performance laklijn van PPG Refinish kan u uw herstellingen zorgeloos en snel uitvoeren.
Deze watergedragen autolak voldoet aan de strenge milieuwetgeving en heeft ook kortere droogtijden wat voor u als professioneel autoschadehersteller zeker een voordeel is.

Industrië: SELEMIX

Deze Industriële laklijn biedt ongekende voordelen voor de industrie. Door de veelzijdigheid van dit systeem kan geen enkele industriële toepassing nog voor problemen zorgen.
Omdat bescherming erg belangrijk is in de industrie biedt SELEMIX een compleet gamma aan primers en aflakken. Dit systeem bevat meer dan 50 binders en een heel pallet aan hoogwaardige kleurpigmenten.
Het grote voordeel hiervan is dat we met het SELEMIX systeem elke kleur, glans, kwaliteit, structuur en systeem kunnen aanbieden voor allerlei ondergronden zoals o.a. aluminium, staal, kunststof etc.
Onze DTM lakken kunt u in 1 laag aanbrengen en dit betekent voor u een extra voordeel!

 Top

Architectuur

Voor de architectuurmarkt heeft Mobielcenter een speciaal gamma aan lakstiften ontwikkeld. Bijna elke kleur die in de architectuurmarkt wordt gebruikt ( zowel poederlak als natlak) hebben we reeds geformuleerd. De Reynaerts -, Aliplast- , Belisol-, Profel-, Schuco kleuren kunnen we u, voor kleine herstellingen, in zowel spuitbussen als lakstiften aanbieden.
Dit zijn hoogwaardige lakken. Sedert meer dan 15 jaar bieden we deze lakken aan uit onze eigen productie.
Mobielcenter maakt ook gebruik van de ruime ervaring en know how van PPG Industries in de bouwsector om de architectuurmarkt echt hoogstaande kwaliteitslakken en systemen aan te bieden.
Zowel poortfabrikanten als raamfabrikanten kennen Mobielcenter reeds vele jaren als een betrouwbare partner en leverancier van hoogstaande kwaliteitslakken.
Deze lakken bieden een uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden. Tevens bieden wij een uitgebreid gamma aan kleuren en design mogelijkheden.

 Top

Commercieel transport: DELFLEET

Mobielcenter heeft samen met ‘s werelds grootste lakleverancier voor de vrachtauto- industrie een permanent programma om nog efficiëntere lakken op de markt te brengen.
Als PPG Refinish verdeler staat Mobielcenter dicht bij de OEM markt. Dit voordeel kan Mobielcenter aanwenden om binnen de reparatiemarkt een voorsprong in techniek te behalen.
En deze voorsprong zult u snel ervaren wanneer u met onze producten werkt.

De DELFLEET lijn is speciaal ontwikkeld voor de fleetmarkt. Deze lakken zijn geschikt voor bussen, vrachtwagens, tankwagens, landbouwvoertuigen en bedrijfswagens.
Ze onderscheiden zich in het gebruiksgemak, corrosiebestendigheid, het ruime aanbod van kleuren, flexibiliteit en duurzaamheid.
De DELFLEET UHS lijn is door meerdere truckfabrikanten goedgekeurd

 Top

Protective coatings en Marine Coatings

Sinds de overname van Sigma Coatings door PPG Industries kan Mobielcenter u alle producten en systemen aanbieden voor de bescherming van staal – en betonconstructies tegen corrosie in een groot aantal industriën zoals offshore, petrochemie, olie en gaswinning, raffinaderijen, staalbouw,energie en maritiem transport. Bekende merknamen zijn o.a. Amercoat, Amerlock, NU-Klas, PSX, Steelguard

 Top

ONZE SPECIALITEITEN

Lakstiften op maat

Mobielcenter kan voor u lakstiften op maat maken in de juiste kleur. Deze worden volledig door Mobielcenter in eigen produktie gemaakt .Wij hebben 25 000 formules in onze database. De lakstiften zijn verkrijgbaar vanaf 6 stuks. Op aanvraag is “private labelling” mogelijk.
Een andere variant is de poederlakstift. Deze transparante basis geeft u de mogelijkheid om uw poederlak van gelijk welke kleur toe te voegen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om lege lakstiften aan te kopen, zo kunt u de resterende lak meegeven aan uw klanten of installateurs.

  • 15 ml kwaliteitslak
  • Om aan klanten en installateurs mee te geven
  • Hoge dekkingsgraad
  • Kleuren op staal mogelijk

Spuitbussen

Het kleurengamma van de spuitbussen komt overeen met dat van de lakstiften. De spuitbus bevat een hoge kwaliteitslak en droogt snel.

  • 400 ml hoogstaande kwaltiteitslak
  • Ultrafijne en gelijke straal
  • Ozonvriendelijk
  • Hoge dekkingsgraad
  • Kleuren op staal mogelijk

 Top

Non-Paint

Mobielcenter biedt u ook een volledig gamma aan non-paint producten aan. Wij kunnen u een “one shop” formule aanbieden. Deze formule zal uw rendement zeker verhogen. ( zowel kwalitatief als financieel).
Bij Mobielcenter kunt u terecht voor: schuurmiddelen, schuurmachines, poliermachines, afplakpapier, plakband, spuitpistolen, spuitmaskers, spuitoverals, handenpapier, polierdoeken, handschoenen, sealers en lijmen, enz.

Partnerships

Wij hebben partnerships met:

Mirka   Inver powder coatings   Farecla   Loctite   Sata   Kemtex  
Inp   3M   PPG   Teroson   Hermes