Mobielcenter

Nieuws

Jo Zeegers uit Sint-Truiden neemt Mobielcenter nv uit Genk over
10/12/2010

Jo Zeegers uit Sint-Truiden neemt Mobielcenter nv uit Genk over. De activiteiten zullen verder gezet worden op de bedrijfsterreinen aan de Kaarbaan 9 te Genk. Voor het personeel en de klanten verandert er niets. Mobielcenter stelt 9 medewerkers te werk. Winx Dealmakers, professioneel M&A adviesbureau voor KMO’s, begeleidde de aandeelhouders van Mobielcenter bij deze transactie.

Georges Goltstein en zijn echtgenote Marie-Louise Vandeninden richtten in 1983 de firma Mobielcenter op. Zij bouwden het bedrijf in de loop der jaren uit tot een gekende en gewaardeerde onderneming in de lakindustrie. De hoofdactiviteit van Mobielcenter bestaat uit de productie en verkoop van industriële lakken aan carrosseriebedrijven en alle bedrijven die iets te maken hebben met lakken en oppervlaktebehandeling.

De eigenaars waren sinds enige tijd op zoek naar een overnemer. Afgevaardigd bestuurder Georges Goltstein: "Wij wilden het bedrijf, dat een zeer uitgesproken familiaal karakter heeft, niet geruisloos laten opgaan in één of ander groot bedrijf. Daarom hebben we gezocht naar een overnemer die dit familiaal karakter en onze bedrijfsfilosofie in grote mate kan verder zetten. Wij zijn ervan overtuigd dat we dit gevonden hebben in de persoon van de nieuwe eigenaar, Jo Zeegers, die een zeer ruime ervaring heeft in de lakindustrie. Mijn echtgenote en ik blijven nog enige tijd actief om een vlotte overgang en continuïteit te garanderen."

Mobielcenter stelt 9 medewerkers tewerk en realiseert een omzet van ca 1,7 miljoen euro. Nieuwe zaakvoerder Jo Zeegers: "Deze overname biedt op termijn ook perspectieven inzake tewerkstelling en omzet. Er zijn reeds bijkomende investeringen gepland, want het is uiteraard onze ambitie om ook in de toekomst te blijven groeien."

> Naar alle artikels

Partnerships

Wij hebben partnerships met:

Mirka   Inver powder coatings   Farecla   Loctite   Sata   Kemtex  
Inp   3M   PPG   Teroson   Hermes