Mobielcenter

Nieuws

Donate

Eindejaarsverlof 2018

18/12/2018 Wij zijn gesloten vanaf 22 december 2018 tot 2 januari 2019. Wij wensen u een zalige kerst en een gelukkig & succesvol 2019 !

Lees meer


PPG benoemd tot ā€œGlobal Core Supplierā€ wereldwijd door PSA Peugeot CitroĆ«n

25/6/2012 PPG is door PSA Peugeot CitroĆ«n benoemd tot ā€œGlobal Core Supplierā€ wereldwijd. Dit werd bekend gemaakt tijdens een special bijeenkomst in PPGā€™s laboratorium en technisch centrum in Marly, Frankrijk. De benoeming komt voort uit PPGā€™s ā€œExcellence of Supplier Relationshipā€ programma en houdt in dat PPG wereldwijd de belangrijkste leverancier is van zowel OE- als autoreparatielakken aan PSA. De titel ā€˜Global Core Supplierā€™ werd uitgereikt aan in totaal 25 leveranciers. Deze waren geselecteerd uit meer dan 1.000 leveranciers. De leveranciers aan wie de onderscheiding werd uitgereikt zijn bedrijven die internationaal actief zijn die een standaard zijn in hun sector. ā€œPPG is geselecteerd vanwege de investeringen in nieuwe technologieĆ«n voor milieuvriendelijke en concurrerende productenā€, zo wordt gesteld.

Lees meer


     

15/4/2012 Op 15 april 2012 toonde Kevin Corsius de meest extreme driftacties. Hierdoor heeft hij de eerste prijs gewonnen! Dikke proficiat voor Kevin Corsius

Lees meer


Mobielcenter presenteert PPG Envirobase High Performance

4/3/2011 De schadeherstelbranche staat onder druk en moet alle margemogelijkheden benutten. Er moet behalve sneller, vooral slimmer gewerkt worden. Hiervoor zijn op elkaar afgestemde producten nodig. Met Envirobase High Performance heeft PPG de oplossing gevonden. Het streven van PPG was om de bottleneck die nu nog soms in de doorgangstijd zit, sterk te verkleinen of zelfs helemaal uit het herstelproces te halen.

Lees meer


Jo Zeegers uit Sint-Truiden neemt Mobielcenter nv uit Genk over

10/12/2010 Jo Zeegers uit Sint-Truiden neemt Mobielcenter nv uit Genk over. De activiteiten zullen verder gezet worden op de bedrijfsterreinen aan de Kaarbaan 9 te Genk. Voor het personeel en de klanten verandert er niets. Mobielcenter stelt 9 medewerkers te werk. Winx Dealmakers, professioneel M&A adviesbureau voor KMOā€™s, begeleidde de aandeelhouders van Mobielcenter bij deze transactie.

Lees meer


Partnerships

Wij hebben partnerships met:

Mirka   Inver powder coatings   Farecla   Loctite   Sata   Kemtex  
Inp   3M   PPG   Teroson   Hermes