Mobielcenter

Even voorstellenMobielcenter vindt zijn oorsprong in het begin van de jaren 80 en werd opgericht door Georges Goltstein en zijn echtgenote Marie-Louise Vandeninden. Toen was Mobielcenter vooral een shop voor de autoliefhebber. Hier vindt de naam Mobielcenter ook zijn oorsprong. Een shop voor alles wat met automobiel te maken had.

Langzaam groeide Mobielcenter uit tot een specialist in coatingsystemen.
Meer bepaald autolakken en industriële coatings behoren tot het basispakket.
Maar dankzij de poedercoatings werd Mobielcenter de specialist in de Benelux van spuitbussen en vooral lakstiften.
Met de modernste kleurtechnieken maken wij coatings en autolakken perfect op kleur.
Zowel in de industriële coatingssector, de automobielsector en in de carrosseriewereld wordt Mobielcenter beschouwd als een service provider voor zowel paint als non-paint applicaties.
Om uw doelstellingen te realiseren staan er binnen onze organisatie echte lakspecialisten ter beschikking bij wie u altijd met al uw vragen terecht kan.
Wij garanderen korte leveringstermijnen en hebben altijd een ruim assortiment op voorraad.

Ook ons partnership met PPG Industries is een echte pijler waar zowel Mobielcenter als onze klanten op kunnen bouwen om u de juiste service te garanderen.
PPG industries is een mondiale coatingspecialist en mag zich bij één van de grootste verffabrikanten ter wereld rekenen. Samen met PPG Industries past Mobielcenter zich voortdurend aan de vragen van onze klanten in de verfindustrie en de autoschadebedrijven.

Partnerships

Wij hebben partnerships met:

Mirka   Inver powder coatings   Farecla   Loctite   Sata   Kemtex  
Inp   3M   PPG   Teroson   Hermes